Advocaat

Advocatenkantoor Tigris, opgericht door mevr. mr. Dicle Aygur, is vernoemd naar één van de twee grote rivieren van het oude Mesopotamië.

Dicle Aygur behaalde in 2015 haar (dubbele) titel als meester in het Internationaal & Europees recht alsmede in het Nederlands recht. Zij heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en in het asiel- en vreemdelingenrecht.

Voordat zij als advocaat werkzaam was heeft zij jarenlang gewerkt bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst als beslismedewerker. Dit onderscheid haar van collega advocaten die gespecialiseerd zijn in het asiel- en vreemdelingenrecht, omdat zij in tegenstelling tot andere advocaten uw zaak ook vanuit het oogpunt van de Immigratie- en Naturalisatiedienst behandelen kan. Bij mr. Aygur is uw zaak dan ook in goede handen.

Haar opleiding, ervaring, betrokkenheid en sterk analytisch vermogen in combinatie met haar specialistische vakkennis van het sociaal zekerheidsrecht en het asiel- en vreemdelingenrecht, maken dan ook dat u kunt rekenen op rechtsbijstand van hoge kwaliteit.